broj u registru posrednika 005

STAN Serdar Jola, Dedinje 234m²

Savski venac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

234m²

struktura

4

spratnost

1 od 3

grejanje

Gas

visina plafona

2.9m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan četvorosoban stan od 234m2 sa tri parking mesta na Dedinju, u ulici Serdar Jola. Stan se nalazi na prvom spratu (na terenu drugi sprat) u novijoj zgradi, izgrađenoj od najsavremenijih materijala i sa ugrađenom luksuznom opremom (panoramski lift, prostrana garaža sa led osvetljenjem, 24h video i fizičko-tehničko obezbeđenje…).

Stan je podeljen u dve zone (dnevna i spavaća). Dnevna se sastoji od velikog dnevnog boravka sa izlazom na veliku terasu, prostrane kuhinje, dela za trpezariju i gostinskog toaleta. Spavaća zona se sastoji od hodnika, tri prostrane spavaće sobe (svaka soba ima svoje kupatilo), ugradnih plakara i velike ostave u kojoj je smešten centralni bojler za toplu vodu, gasni kotao, perionica i sušionica. Iz svake spavaće sobe se izlazi na terasu.

Na podu terasa je decking pod dok je terasa natkrivena žaluzinama. Visina plafona od 2.85m. U stanu ostaju ugradni plakari, kompletna nova kuhinja sa uređajima, kao i ugradni elementi u dnevnom boravku. Mogućnost kupovine nameštaja. Uz tri parking mesta, stanu pripada i ostava.

Uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Izuzetno retko u ponudi. Za svaku preporuku!

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

luks

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

topla voda

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja