broj u registru posrednika 005

STAN Dragiše Lapčevića, Zvezdarska šuma 214m²

Zvezdara, Beograd

428000 €

2000€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

214m²

struktura

5

spratnost

PR od 1

grejanje

EG

visina plafona

2.6m

parking

DA

Opis

Prodajemo kvalitetan petosoban stan u kući podeljenoj po horizontali sa dvorištem i pomoćnim objektom u dvorištu, smeštena u mirnoj ulici u neposrednoj blizini Zvezdarske šume.

Stan se sastoji iz dve etaže:

Prva suterenska etaža povezana je stepeništem sa prizemljem, ali ima i ulaz iz dvorišta i sadrži dnevni boravak, kuhinju, hodnik koji vodi do spavaće sobe i kupatilo.

Druga etaža je prizemni i sastoji se od predsoblja, kuhinje, trpezarije sa dnevnim boravkom, tri spavaće sobe, od kojih je jedna master sa sopstvenim kupatilom i još jednim kupatilom.

U dnu dvorišta je i pomoćni objekat površine 26m2 koji funkcioniše kao garsonjera.

Dvorište je lepo uredjeno, popločano i ima prostor za parkiranje nekoliko automobila.

Stan je okružen svim potrebnim sadržajima za kvalitetan i udoban život, prodavnicama, vrtićima, u neposrednoj blizini su osnovna i srednja škola, KBC Zvezdara i dr.

Uknjižen, bez tereta i zabeležbi.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

uknjižen

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Jugoslav  Bogdanović

Jugoslav Bogdanović

agent

broj uverenja: 3569

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Marka Oreškovića

Đeram, Zvezdara

Izdvajamo iz ponude
207m²
5
T
5/6
DA
CG

Prodajemo izuzetan petosoban penthouse ukupne površine 455m2 sa prelepom terasom od 210m2, koji se nalazi u zgradi kvalitetne, novije gradnje iz 2016. godine. Stan se nalazi na petom spratu objekta, ulaz je direktno iz lifta. Na prvom nivou stana nalazi se prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, koji imaju izlaz na terasu od 25m2, 4 spavaće sobe od kojih svaka poseduje sopstveno kupatilo i gardarobere. Na drugom nivou nalaze su tehnička prostorija, kupatilo i terasa od 210m2 sa otvorenim pogledom na ceo grad, koja ovu nekretninu čini posebnom i jedinstvenom na tržištu. Pored prelepog vrta, terasa poseduje bazen sa slanom vodom i kuhinju. Pod na terasi je obložen dekingom. Prilikom opremanja stana, svakom detalju je posvećena posebna pažnja, od odabira materijala do dizajna enterijera. Stolarija je aluminium-drvo, vrata su Bosalova (unutrašnja i spoljašnja), parket je hrastov debljine 22mm. Zgrada poseduje i privatnu teretanu, kao i sopstveni filter za prečišćavanje vode. Uz stan se prodaju i dva garažna mesta u podzemnom nivou objekta, kao i ostava od 30m2. Stan je uknjižen na 207m2, bez tereta i zabeležbi. Grejna površina stana je 245m2 i ima dodatnu terasu od 210m2. Nekretninu preporučujemo kao jedinstvenu na tržištu sa svim komponentama za ugodan život, u zgradi kvalitetne gradnje i u kraju okruženim svim potrebnim elementima koji pružaju dodatni komfor. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

1180000