broj u registru posrednika 005

STAN BW RIVIERA, Beograd na vodi 221m²

Savski venac, Beograd

1306888 €

5914€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

221m²

struktura

4

spratnost

2 od 25

grejanje

CG

visina plafona

2.8m

parking

NE

Opis

Izuzetan stan na drugom spratu, sa tri spavaće sobe i potpuno otvorenim pogledom ka Savi i gradu. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa izlazom na terasu od 40m2, toaleta, vešernice, dva kupatila od kojih se jedno nalazi u master spavaćoj sobi koja takođe poseduje sopstveni garderober. 

BW Riviera je smeštena na najekskluzivnijoj lokaciji, u prvom redu do reke sa direktnim pristupom Sava Promenadi, odmah do Kule Beograd, novog simbola prestonice. U neposrednom okruženju nalaze se elitne zgrade - BW Perla, BW Terraces i BW Residences, dok je Galerija Shopping centar na samo par minuta šetnje. Riviera predstavlja savršeni sklad najsavremenije arhitekture i najeksluzivnije lokacije u prestonici. Ova impresivna zgrada ima 25 spratova, odiše prostranstvom i elegancijom kojom najviše dominiraju velike terase i balkoni nesvakidašnjeg dizajna.  Osim savršenog okruženja, BW Riviera poseduje najeksluzivniji nivo sadržaja za potpuno ispunjen život unutar same zgrade. U okviru zgrade je Wellness i spa centar za stanare zgrade sa recepcijom, juice barom, bazenom, teretanom., saunom i ostalim opuštajućim spa uslugama. Kada je reč o dizajnu enterijera i završnim radovima. stanovi u BW Riviera predstavljaju najviši nivo kvalteta, komfora, projektovani su tako da ispune sve kriterijume praktičnog i estetskog ugođaja. Skoro svi stanovi u zgradi imaju fenomenalne poglede na Savu, Kulu Beograd, Kalemegdan i Most na Adi. Strukture stanova su od trosobnih do petosobnih. Garaža je na dva nivoa sa ukupno 274 parking mesta. 

Cena stana izražena je sa PDV-om.

Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 38.000 EUR

Dinamika plaćanja je izuzetno relaksirana i podeljena u 7 rata, gde svaka rata prati određenu fazu izgradnje. Sve dodatne informacije oko stanova u projektu BW Riviera možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

 

Dodatne informacije

garaža

luks

lift

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

energetski pasoš

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja