broj u registru posrednika 005

Prodaja stanova Banovo brdo

Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Tražite
Napredna pretraga

Kada je u pitanju prodaja stanova, Banovo brdo je među atraktivnijim lokacijama na kojoj možete pronaći stan po vašoj meri. Centralna lokacija opštine Čukarica, čini ovo naselje veoma traženim pa se stoga ponuda stanova u ovom kraju stalno proširuje.

Bez obzira da li su u vašem fokusu jednosobni, luks, dupleks ili porodični stanovi, Banovo Brdo je mesto u gradu za koje možete biti sigurni da ćete pronaći stan u skladu sa vašim potrebama. Ponuda stanova se sastoji kako od stanova u staroj gradnji u Požeškoj ulici i okolnim ulicama, tako i od velikog broja luksuznih novogradnji oko Šumarskog fakulteta. Posebno se traže stanovi u ulicama Radovana Dragovića, Kneza Višeslava i okolne zbog blizine Košutnjaka i zelenila.

sortiranje

Nema opcija

Nedeljka Čabrinovića

Banovo brdo, Čukarica

Izdvajamo iz ponude
92m²
3.5
T
VPR/2
NE
Gas

Prodajemo nekretninu koju čine dve zasebna stambene jedinice. Oba stana imaju odvojen priključak na gas, gornji stan ima direktan izlaz na dvorište iza kuće, dok je drugi orijentisan ka bašti sa prednje strane. Takodje, nekretnina poseduje i parking mesto u dvorištu. Vezano za lokaciju, posed se nalazi u neposrednoj blizini parka na Banovom brdu i nekoliko ulica niže od Košutnjaka. Takodje, nekretnina se nalazi dve ulice iznad Požeške, Doma zdravlja, Maxija koji radi 24 časa i brojnih drugih sadržaja. U neposrednoj blizini nalazi se pìjaca i bioskop Roda, do kojih se stiže kratkom šetnjom. Gornji stan se nalazi na prvom spratu i površine je oko 51m2. Sadrži dve spavaće sobe, obe poseduju ugradne plakare. Kuhinja sadrži sudo-mašinu, ugradni šporet, sudoperu... Kupatilo je kompletno opremljeno, uključujući staklenu tuš-kabinu. Postoji i mala soba koja je trenutno u funkciji radne sobe/ garderobera, ali postoji mogućnost povezivanja prostorije sa donjim stanom. Donji stan je površine oko 41m2 i sastoji se od dnevne sobe, velike spavaće sobe sa ugradnim plakarimà, kuhinje i opremljenog kupatila sa svim elementima i male ostave. U oba stana ugradjena je italijanska granitna keramika i parketi vrhunskog kvaliteta. Oba staña su nedavno renovirana i promenjene su kompletno elektro i vodovodne instalacije. Zajedno ova dva apartmana zauzimaju 40% parcele ili 8/20, što je nedeljiva imovina koja uključuje i prednje zadnje i bočno dvorište. Nekretnina je legalna i uknjižena. Mesečne režije su male, infostan je 1500 dinara. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO

235000