broj u registru posrednika 005

STAN BW AQUA, Beograd na vodi 123m²

Savski venac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

123m²

struktura

4

spratnost

15 od 24

grejanje

CG

visina plafona

2.8m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan četvorosoban  stan od 123m2  na 15. spratu u novoj zgradi BW AQUA koja se nalazi u okviru Beograda na vodi.

Izuzetan, dvostrano orijentisan  četvorosoban stan sa velikim dnevnim boravkom od 42m2, koji ima izlaz na terasu  sa koje se pruža pogled na reku i Kulu. Iz dnevne sobe se ulazi u spavaći blok sa tri sobe i tri kupatila. Iz jedne od spavaćih soba se takodje izlazi na terasu, sa koje se pruža prelep otvoren pogled. 

BW Aqua je 24 sprata visoka stambena zgrada u okviru projekta Beograd na vodi, smeštena na samo par koraka od najveće shopping destinacije u Evropi BW Galerija, u neposrednoj blizini Kule Beograd kao i reke Save i šetališta. BW Aqua sadrži garsonjere koje su odličan vid investicije, jednosobne i dvosobne stanove idealne za početak porodičnog života, ali i veće luksuzne stambene jedinice. Zahvaljujući svojoj odličnoj poziciji u okviru projekta, iz svakog stana se pružaju fenomenalni pogledi, bilo na Kulu Beograd i Most na Adi, ili spektakularne parkove i zelenilo. Takođe, zbog svog položaja i blizine Kule Beograd, budućeg simbola prestonice, kupovina stana u ovoj zgradi predstavlja odličnu investiciju gde cena nekretnina dostiže rast i do 8% godišnje.

Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23 950 evra. Sve cene su sa PDV-om. 

Rok završetka je april 2023. godine.

Sve dodatne informacije oko stanova u projektu BW AQUA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

Dodatne informacije

garaža

luks

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja