broj u registru posrednika 005

KUĆA Ljutice Bogdana , Zvezdin stadion 291m²

Savski venac, Beograd

750000 €

2577€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

291m²

zemljište

6 a

spratnost

PR+1

grejanje

TA

visina plafona

2.6m

garaža

NE

Opis

Prodajemo porodičnu stambenu zgradu na Dedinju, u neposrednoj blizini stadiona Rajko Mitić. Kuća je starije gradnje, ukupne površine svih objekata na parceli 291m2, sve na 566m2 placa.

Kuća zahteva ulaganja, odnosno prodavac je za objekat dobio Lokacijske uslove i građevinsku dozvolu, gde mu je odobrena izgradnja manjeg poslovno-stambenog objekta spratnosti Po+Su+P+1+Ps, ukupne bruto površine (ukupno podzemno i nadzemno) 1.053m2, odnosno ukupne bruto nadzemne površine 415m2.

U nivou podruma je predviđena garaža za 6 vozila kao i tehničke prostorije. U nivou suterena je previđen prostor za ostave. Na nivou prizemlja, prvog i povučenog sprata su predviđena 3 stana.

Sve uknjiženo na prodavca, bez tereta i zabeležbi.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO

Dodatne informacije

uknjižen

klima

kablovska

dovedena voda

dovedena struja

dovedena kanalizacija

Ana  Vignjević

Ana Vignjević

agent

broj uverenja: 3710

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Maglajska

Zvezdin stadion, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
1400m²
15
4T
SUT+PR+2
kuća
CG

Prodajemo luksuznu gradsku vilu sa mediteranskim vrtom. Zaista retko na tržištu, ova nekretnina je izgrađena sa slobodnim prostorom i imajući na umu porodičnu kuću. Unutrašnji/spoljni raspored kuće učiniće da poželite da ugostite svoju porodicu i prijatelje sve vreme. Kada uđete u netaknutu baštu, zaboravićete da ste u centru grada. Kuća je okružena 20 godina starim kedrovima, mirisom jasmina i grmovima ruža koji se penju do drugog sprata, zajedno sa zvukom fontane, pružiće vam mir za koji niste ni znali da postoji u gradu. Tokom cele godine možete imati lično spa iskustvo u svojoj sauni i zagrejanom zatvorenom bazenu dok gledate na baštu. Predivan dnevni boravak sa kaminom na drva postaće mesto za stvaranje nezaboravnih porodičnih uspomena. Potpuno opremljena kuhinja povezuje se sa svečanom trpezarijom koja se proteže do prelepe pokrivene terase. Za zabavu veće grupe postoji otvoreni prostor na prvom spratu koji može biti savršena igraonica, kućni bioskop ili kućna kancelarija sa posebnim ulazom i glavnim apartmanom. Vinski podrum sa salom za degustaciju u ovom objektu je neophodan, posebno kada imate sopstvenu hladnjaču za izbor sireva i specijaliteta. Postoje dva nezavisna apartmana (svaki po 200m2) sa posebnim ulazom, što ovu nekretninu čini jedinstvenom investicionom mogućnošću za dugoročni najam. Takođe je savršen za veće porodice gde svako može imati svoju privatnost. Izgrađena početkom 2000-ih, korišćeni su samo najbolji i najčvršći materijali sa zidovima debelim skoro metar, koji su pružali neverovatnu izolaciju i tokom zime i tokom leta. Kuću možete zagrejati na naftu ili centralno grejanje ili oboje. Na raspolaganju su dva parking mesta i 2 garaže za automobile, kao i velika ostava ispod nivoa zemlje. Za svaku preporuku! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

5200000