broj u registru posrednika 005

STAN Senjačka , Senjak 300m²

Savski venac, Beograd

1100000 €

3667€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

300m²

struktura

6

spratnost

1 od 2

grejanje

EG

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo izuzetnu nekretninu u Senjačkoj ulici i to stanove na prvom i drugom spratu, uknjižene kvadrature 220m2, stvarne površine 300m2.

Na prvom spratu se nalazi lep troiposoban stan, a na drugom dvosoban sa prostranim dnevnim boravkom. Oba stana imaju prostrane terase. Nekretnine imaju zaseban privatni lift, koji vodi iz prizemlja do oba sprata.

Stanu pripadaju i uknjižene podrumske prostorije od 25m2, dva parking mesta ispred zgrade i veliko lepo dvorište sa kompletno nameštenom letnjom kuhinjom. Stanovi poseduje opremljene kuhinje sa ugradnim elementima, ugradne plakare i klima uređaje. 

Objekat je obezbeđen video nadzorom i alarmnim sistemom. 

Oaza mira u samom srcu Senjaka!

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

uknjižen

luks

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Boris  Hamer

Boris Hamer

agent

broj uverenja: 2102

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Heroja Milana Tepića

Dedinje, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
304m²
4
T
PR/3
DA
Toplotna pumpa

Smešten u mirnoj porodičnoj zoni Dedinja, u neposrednoj blizini ulice Neznanog junaka, gradi se rezidencijalni stambeni objekat sa 7 stambenih jedinica, podzemnom garažom, lobijem sa kontolisanim pristupom 24/7. Stan koji vam nudimo je površine 304m2, na poziciji prizemlja, korisne površine 237m2 sa prostranom terasom od 67m2. Trostrano orijentisan, zauzima kompletno prizemlje i sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa delom za kuhinju i trpezariju (površine 94m2), master spavaće sobe sa garderoberom ( površine 21m2) sa master kupatilom i sopstvenom terasom od 8m2, još jednom spavaćom sobom koje ima svoje kupatilo, garderober i terasu od 7m2, dve spavaće sobe površine 13m2 i 18m2, kupatila i hodnika. Od opreme i materijala koji će biti ugrađeni izdvajamo: ( fasadu od brušenog kamena visokog kvaliteta u dve nijanse boja, visoko energetski efikasan sistem grejanja i hlađenja stanova sa toplotnim pumpama, dodatno poboljšan slaganim sistemom zidova sa 30% većom toplotnom i zvučnom izolacijom, slagani sistem zidova koji se odlikuje izuzetnim zvučnim i termičkim karakteristikama-suvi sitem gradnje bez zaostale vlage u zidovima, unutrašnja vrata sa sistemom skrivenih štokova, vrata vanstandardne visine, magnetne brave, alu stolarija proizvođača SCHUCO sa vanstandardnim dimenzijama otvora, sigurnosna ulazna vrata najviše klase sigurnosti, sa termo i zvučnom izolacijom do 42db sa oblogom od furniranog MDF-a sa obe strane vrata, keramika je kombinacije granitne keramike u kupatilima sa pločama od prirodnog kamena, u kupatilu je predviđen ugradni Geberit vodokotlić, nova generacija konzolne WC šolje sa unapređenim sistemom ispiranja, baterije i ugradni mešači od Hansgrohe, konzolni umivaonici, na podovima se postavljaju drvene podne obloge termotretirane, vanstandardnih dimenzija, premium kvaliteta. Objekat se zida sa pravosnažnom građevinskom dozvolom i plaćenim doprinosima. Rok useljenja je septembar 2023.godine. Cena stana je sa PDV-om. Cena garažnog mesta je 35.000 EUR sa PDV-om. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o

1232000

Flore Sends

Dedinje, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
297m²
5
T
1/2
DA
EG/gas

Prodajemo luksuzan petosoban stan- vertikalu u jednom od najboljih stambenih kompleksa na Dedinju-Panorama Dedinje.Stan je izuzetno svetao, dvostrano orijentisan ka Belom dvoru i Avali i se sastoji od cetiri etaze uknjizene povrsine 244m2 plus ograđeno dvorište površine 40m2.Na -1 etazi se nalaze dva garazna mesta od kojih svako ima 14m2, dve ostave i tehnicka soba. Na prizemlju se nalazi sirok ulazni hodnik sa velikim ugradnim plakarom, toalet, odvojena kuhinja, dnevno trpezarijski boravak sa kaminom i izlazom na terasu i par stepenika odvojenim dvoristem koje je ogradjeno divnim zelenilom. Na prvom spratu se nalaze dve spavace sobe od kojih je jedna master i ima sopstveno kupatilo i veliku terasu a druga je deljiva na dve i zasebno kupatilo. U potkrovlju se nalazi apartman koji ima spavacu sobu, kupatilo, dnevno trpezarijski boravak i kuhinju sa izlazom na veliku terasu. Stan je izgradjen najkvalitetnijim materijalima i najluksuznijom pratećom opremom. Podovi oblozeni egzoticnim parketom Kempas iz Indonezije, stolarija kombinacija aluminijum- drvo, unutrasnja obloga prozora od mahagonija koji se uklapa u boju parketa, alu roletne na el.pogon, komarnici, One Touch Lock sigurnosna vrata, alarmni sistem i video nadzor kao i 24h obezbedjenje celog kompleksa. U kupatilima, toaletima i kuhinjama spanska keramika Porcelanosa. Grejanje na gas i struju. Centralna klima i ventilacija. Mogućnost kupovine dva garažna mesta po ceni od 50 000 evra. Idealan je za zivot visečlane porodice a i kao investicija zbog svoje pozicije i mira koje ovaj kompleks nudi. Stan je uknjižen na 244m2, sa ostavama je ukupna površina 297m2. Za svaku preporuku! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" DOO

970000