broj u registru posrednika 005

PLAC Ibarski put, Rušanj 88 a

Čukarica, Beograd

370000 €

Izdvajamo iz ponude

zemljište

88 a

vrsta zemljišta

Plac

Utu

NE

namena

porodični objekat

infrastruktura

Delimično

put

NE

Opis

Prodajemo zemljište od 88 ari na teritoriji opštine Čukarica, na samom ulazu u naselje Rušanj ( preko puta Knez Petrola).

Plac se nalazi na 70-tak metara od Ibarske magistrale sa pristupnim putem širine 5m koji bi trebao da se asvaltira.
Na samom placu se nalazi gradski vodovod i u neposrednoj blizni struja.

Plac je idealan za izgradnju magacina sa kancelarisjkim delom ( kako je i prikazano u idejnom rešenju) ili za neku drugu poslovnu delatnost u skladu sa budućim urbanističko tehničkim uslovima.

Uknjižen na prodavca 1/1. Obezbeđen arhitektonski studio koji bi projektovao objekat u skladu sa željama budućeg vlasnika.

Za svaku preporuku.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

uknjižen

dovedena voda

dovedena struja

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Avalska

Železnik, Čukarica

Izdvajamo iz ponude
33 a
zemljište
DA
sportsko-rekreativna
Delimično
NE

Prodajemo odličan plac na samom putu prema Železniku, na teritoriji opštine Čukarica, u neposrednoj blizini Ibarske magistrale i Metroa.Plac je površine 33 ara, sa približnim dimenzijama 185m x 23m2. Planski osnov:Plan detaljne regulacije naselja Savska i Jezerska terasa, opštine Čukarica;Plan detaljne regulacije za zonu komercijalnih sadržaja na području između Ibarske magistrale, deonica autoputa Dobanovci-Bubanj potok, potoka Mastirine i kružnog puta, gradska opština Čukarica;Plan detaljne regulacije za komercijalnu zonu zapadno od Ibarske magistrale (od petlje na Labudovom brdu do petlje sa kružnim putem), opština Čukarica. Katastarska parcela se prema Planu detaljne regulacije naselja Savska i Jezerska terasa, opštine Čukarica nalazi u zoni Sp2 u bloku 110 delom u površinama ostalih namena-zelene površine u zoni 3D, delom u površinama javnih namena predviđenih za sportske objekte i komplekse, delom u površinama namenjenim za javne objekte I komplekse (vatrogasna stanica, delom u javnim površinama u okviru infrastrukturnog koridora I preostalim delom u javnim saobraćajnicama. Trenutno je moguća izgradnja samo montažnih objekata. Mogućnost kupovine parcele pored od 35ari i formiranja veće parcele. Plac je uknjižen na prodavca (fizičko lice) 1/1. ZAINTERESOVANIM kupcima prosleđujemo Informaciju o lokaciji nakom elektronskog potpisivanja Potvrde o gledanju. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

232400