broj u registru posrednika 005

Prodaja stanova

Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Tražite
Napredna pretraga

Kada je u pitanju prodaja stanova, potencijalni kupac ima brojne opcije. Kako postoji gotovo nepresušna potreba za novim i udobnim domovima, očekivano je da i ponuda bude veoma raznovrsna. Kada kupujete ovaj tip nekretnine, vrlo je važno odvojiti vreme i sa pažnjom izlistati oglase za prodaju stanova. Bilo da je u pitanju mesto za život ili samo pasivna investicija, neophodno je uvideti detalje od kojih zavisi kvalitet same kupovine.

U vašoj potrazi za idealnim stanom više faktora će igrati važnu ulogu. Zapitajte se koliko je važno u kom delu grada se nalaze stanovi na prodaju koje gledate. Da li želite da budu u novijem naselju ili vam više odgovara stara gradnja? Da li vam je važno da budu okruženi zelenilom? Da li ima dovoljno parking mesta? Da li su zgrade obezbeđene? Kada su u pitanju stanovi, prodaja može delovati kao nešto komplikovano, ali mi smo tu da vam damo sve potrebne informacije i učinimo kupovinu lakšom i jednostavnijom.

sortiranje

Nema opcija

Kneza Višeslava

Vidikovac kod Meka, Rakovica

Izdvajamo iz ponude
300m²
4
3T
7/7
DA
Gas

Prodajemo autentičan penthaus u ul.Kneza Višeslava na Vidikovcu ukupne površine 300m2. Luksuzan, kompletno opremljen, stan je u novogradnji na sedmom spratu i sastoji se od dva nivoa. Na prvom nivou se nalaze velika spavaća soba sa odvojenim kupatilom i terasom, garderober, dve spavaće sobe, kupatilo, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, gostinski toalet, ulazni hodnik i prostrana terasa. Na drugom nivou, kojem se pristupa preko spoljnog stepeništa, nalazi se velika terasa sa bazenom, pergolom, zelenilom koje se navodnjava sistemom kap po kap, rasvetom i ozvučenjem, ali i delom predviđenim za letnju kuhinju. Pogled se pruža na sve četiri strane Beograda. Stan je pametan sa upravljanjem preko wi-fi, greje se na gas, ima centralnu klimatizaciju, dekorativnu led rasvetu sa menjanjem boja, ugradne plakare, nov nameštaj, brodski pod, podno grejanje na keramičkim površinama i donjim spoljnim terasama, opremljenu kuhinju sa kuhinjskim elementima, novu belu tehniku, kupatila opremljena keramikom prve klase, spoljnu stolariju u kombinaciji drvo-aluminijum, blindirana vrata rađena po meri koja imaju mogućnost otvaranja na otisak prsta, dok je plafon visine najmanje 3m. Stan je obložen termoizolacionim malterom sa unutražnje strane, sa spoljne je obložen kamenom vunom u kombinaciji sa termoblokom, kao i travertin kamenom na zidovima terasa. Samo trpezarijski zid ima dodir sa susednim stanom. U cenu stana su uključena i dva garažna mesta sa posebnim, privatnim prilazom direktno iz lifta, kao i odvojena ostava od 20m2 koja je projektovana za vinski podrum. Stan ima građevinsku, u procesu dobijanja upotrebne dozvole. Samo za keš kupce. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

620000

skok na:

Nema opcija
Sledeća strana